Szálláshelyek - Sopron

Szállás Sopron környékén

Nevezetességek Sopron környékén

Brennbergbánya - Bányászati Emlékmúzeum

8.4 km távolságra Sopron belvárosától.

Brennbergbánya Sopron városától délnyugatra fekszik, az Alpokalja vidékén, Magyarország nyugati részén, az osztrák határ közelében. Az alpesi hangulatot árasztó falu két évszázadon át a magyarországi kőszénbányászat egyik legjelentősebb telepe volt. Ez volt hazánk legmélyebb, legnagyobb nyomásnak kitett, legnehezebb műszaki problémákat felvető, a kitermelőktől legnagyobb kitartást és bátorságot kívánó bányája. A Bányászati Emlékmúzeum az első gőzgépes szállítóakna termében került kialakításra. Látogatói elé tárja a bánya létrejöttének és fejlődésének történetét, valamint a bányászathoz szükséges kellékeket és egy tipikus bányászlakás berendezését.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Sopron
Sopron Hotel

Sopron Hotel A négycsillagos Hotel Sopron pár perces sétára található a város szívétől, és nagyon közel van az osztrák-magyar határhoz - 100 kényelmes, modern szobával várja kedves vendégeit, melyk mindegyikében rendelkezésre áll fürdőszoba/WC, hajszárító, fürdőköpeny, telefon, SAT-TV, rádió, minibár (egyrészükben panorámás terasz is van).
1.1 km távolságra Sopron belvárosától, 9.5 km távolságra a látnivalótól (Brennbergbánya - Bányászati Emlékmúzeum).


Kétágyas szobák éjszakánként 28799 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Sopron Hotel
Város: Kôszeg
Hotel Írottkő

Hotel Írottkő Kőszeg legismertebb és legnagyobb férőhelyű szállodája, a Hotel Írottkő a történelmi hangulatú város belvárosának romantikus főterén található. A megszépült, felújított Hotel Írottkő 50 szobájának mindegyike fürdőszobás, telefonnal, színes televízióval, rádióval és minibárral felszerelt.
3.1 km távolságra Kôszeg belvárosától, 26.7 km távolságra a látnivalótól (Brennbergbánya - Bányászati Emlékmúzeum).


Kétágyas szobák éjszakánként 15001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Írottkő
Város: Bük, Bükfürdô
EMAN Apartmenthouse

EMAN Apartmenthouse Az EMAN Apartmanház a Bükfürdői Gyógy-és Élménycentrumtól nem messze, kellemes környezetben nyújt kikapcsolódási lehetőséget. A vendégek a szaunában vagy a grillezési lehetőséggel és játszótérrel rendelkező 1700 négyzetméteres kertben lazíthatnak.
0.9 km távolságra Bük, Bükfürdô belvárosától, 33 km távolságra a látnivalótól (Brennbergbánya - Bányászati Emlékmúzeum).További részletek a szállodáról: EMAN Apartmenthouse
Város: Bük, Bükfürdô
Bajor Panzió Aparthotel

Bajor Panzió Aparthotel A Bajor Panzió Aparthotel 2003-ban épült Bük centrumában. Vendégeit kényelmes szobákkal és apartmanokkal, őrzött parkolóval, kerti medencével, sportolási lehetőségekkel és egészségmegőrző programokkal várja. Az 1500 méterre található Gyógy- és Termálfürdő megközelíthető autóbusszal vagy kisvonattal, amelynek megállója a panziótól csupán 100 méter távolságra van.
1.3 km távolságra Bük, Bükfürdô belvárosától, 33.4 km távolságra a látnivalótól (Brennbergbánya - Bányászati Emlékmúzeum).


Kétágyas szobák éjszakánként 13901 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Bajor Panzió Aparthotel
Város: Bük, Bükfürdô
Danubius Hotel Buk

Danubius Hotel Buk
2.2 km távolságra Bük, Bükfürdô belvárosától, 34.2 km távolságra a látnivalótól (Brennbergbánya - Bányászati Emlékmúzeum).


Kétágyas szobák éjszakánként 33001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Danubius Hotel Buk
Város: Bük, Bükfürdô
Apartman Hotel

Apartman Hotel
3.4 km távolságra Bük, Bükfürdô belvárosától, 34.6 km távolságra a látnivalótól (Brennbergbánya - Bányászati Emlékmúzeum).


Kétágyas szobák éjszakánként 12599 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Apartman Hotel
Város: Szombathely
Hotel Claudius

Hotel Claudius A római jellegű szálloda, a Hotel Claudius, a Csónakázó-tó partján, gyönyörű zöld környezetben található, rövid sétára a történelmi belvárostól, a fedett uszoda, a termál fürdő és az élményfürdő közvetlen közelében; a szálloda kényelmes szálláslehetőséget biztosít csoportok, családok és üzleti vendégek részére egyaránt.
1.6 km távolságra Szombathely belvárosától, 37.7 km távolságra a látnivalótól (Brennbergbánya - Bányászati Emlékmúzeum).


Kétágyas szobák éjszakánként 29500 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Claudius

Joó Fogadó Wellness Panzió A Joó Fogadó és Wellness Panzió a Sárvári Gyógyfürdőtől hat kilométerre található, Sárvár-Rábapatyon, ahol szobái és wellness-részlege nyugodt kikapcsolódást biztosítanak.
0.7 km távolságra Rábapaty belvárosától, 48.1 km távolságra a látnivalótól (Brennbergbánya - Bányászati Emlékmúzeum).


Kétágyas szobák éjszakánként 15901 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Joó Fogadó Wellness Panzió
Város: Sárvár
Platán Hotel Sárvár

Platán Hotel Sárvár Sárvár szépséges városa Vas megyében, a Rába és a 84-es út mentén fekszik. A várost körülölelő természet vonzerején túl a város kulturális és épített emlékekben is gazdag, elég csak a Nádasdy-várra vagy a botanikuskertre gondolnunk. A nemzetközi folklór- és fúvósfesztiválon és a Históriás Napok rendezvényén túl a település számos folklórfesztivál és vásári mulatság színhelye. Ezen a pezsgő helyszínen, Sárvár szívében várja vendégeit a Platán Hotel.
0.4 km távolságra Sárvár belvárosától, 51.4 km távolságra a látnivalótól (Brennbergbánya - Bányászati Emlékmúzeum).


Kétágyas szobák éjszakánként 17499 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Platán Hotel Sárvár
Város: Sárvár
Ensana Thermal Sarvar

Ensana Thermal Sarvar
0.5 km távolságra Sárvár belvárosától, 51.5 km távolságra a látnivalótól (Brennbergbánya - Bányászati Emlékmúzeum).


Kétágyas szobák éjszakánként 23249 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Ensana Thermal Sarvar

Szálloda keresése Sopron városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: